Over Winkel van Sinkel

De Winkel van Sinkel zorgt voor een unieke beleving, waar lekker eten, borrelen en uitgaan samenkomen met een continu variërend aanbod van activiteiten, muziek & dans. Tevens is Winkel van Sinkel een mooie locatie voor een receptie, bruiloft, feest of zakelijke bijeenkomst.

de uitdaging

De horeca kent een groot tekort aan goed personeel.  Het is steeds lastiger om nieuwe medewerkers te vinden. Hierdoor komt het meer dan eens voor dat het te lang duurt alvorens gasten kunnen bestellen. Hierdoor lopen we omzet mis en lopen gasten weg met een ontevreden gevoel. 

Wij waren op zoek naar een oplossing om dit probleem op te lossen.

quote mark@2x

Er waren een aantal twijfels voordat we met Tabletmenukaart wilden werken, vooral omdat je niet weet hoe de gasten reageren. Qua techniek had ik er wel vertrouwen in, maar je weet nooit hoe de gasten reageren dat ze het misschien toch wat minder prettig ervaren. Uiteindelijk valt het wel mee. Af en toe zijn er mensen die vragen of ze niet gewoon kunnen bestellen en dat is natuurlijk geen probleem.


Een ander positieve bijkomstigheid was, is dat de stroom richting keuken veel geleidelijker gaat. Doordat mensen nu zelf bestellen zijn er geen piekmomenten meer in de keuken. Het loopt veel vloeiender: wat erin komt en wat eruit gaat is veel meer in balans. Dus je hebt geen druk meer en geen stressmomenten meer in de keuken. Dat hadden wij niet verwacht hoor, maar dat is een bijkomstigheid die echt wel positief is.

quote mark@2x-spiegel
winson pang portrait@2x

Dirk Velthuizen

Mede-eigenaar
Winkel van Sinkel

de resultaten

Bij Winkel van Sinkel hebben we op verschillende punten een verbetering laten zien:

  1. De keuken is productiever
  2. De bediening is productiever inzetbaar
  3. Gasten ervaren een verbetering van de service
  4. Managers hebben een beter overzicht
  5. De gemiddelde besteding is met 6-7 euro per persoon gestegen
  6. Een personeelslid minder inzetten
0
Vestigingen
0
Menukaarten
0
gasten/dag
0
Orders/dag
julien-sarazin-n3mK4n_nF7g-unsplash-min
A la carte - TGI fridays
a la carte - tabletmenukaart
melissa-walker-horn-wcDru6t-aCg-unsplash-min
Steakhouse Asado - Digitale menukaart