Zet tech om in Winst: Jouw Sleutel tot Optimaal Succes!

Sinds 2009 zijn wij gespecialiseerd in het maximaliseren van de winstgevendheid en gasttevredenheid voor meer dan 200 horeca ondernemers.  

Wij zien onszelf niet als leverancier maar als meewerkend compagnon die bijdraagt aan het continue verbeteren van jouw restaurant door middel van digitalisering.

Digitale menukaart

How does it work?

Reception

You receive your guests as usual and give a short explanation about the menu, you place the first order with them.

menukaart horeca

Guests order themselves

Your guests will see images of your dishes and drinks. They make a choice and order it directly from the menu.

Serve

The order goes directly to the kitchen or bar. You ensure a smooth presentation, a smile and that everything goes according to plan.

Guestit matched perfect met

guestit in cijfers

Our 10 Year

experience

in numbers

0 +
Horeca klanten
0
Menukaarten
0
Landen
0
Orders p.dag

Twice the efficiency

The average expenditure has increased by 6 to 7 euros per person and you can deploy a staff member less, so you have a return on both sides.

Dirk Velthuizen / Owner Winkel van Sinkel

biedt ook een unieke gastenreis aan

Utrecht

Landelijk

Landelijk

Landelijk

Vianen & Den bosch

Wolvega

internationaal

A la carte - TGI fridays

Rotterdam