Bij Guestit
delen we de waarden
en visie van onze klanten.

Wij worden gedreven door het idee dat de beste 
software altijd doet wat je verwacht,
gebruiksvriendelijk is en leuk is om te gebruiken. 

Onze missie is om gastvrijheid naar een hoger niveau te tillen!

Wij kennen de horeca als een branche die nooit stil staat. Trends, vernieuwingen en ontwikkelingen dienen zich in rap tempo aan. Maar er zijn ook dingen die onveranderd blijven; het belang van goede service en gastvrijheid.

In een gebied dat constant in beweging is en met allerlei invloeden te maken heeft kan het soms lastig zijn gasten het gevoel te geven dat hun beleving nog steeds op nummer één staat. Gelukkig houden wij wel van een uitdagingen. Problemen? Daar doen we niet aan. Guestit.nl richt zich liever op het ontwikkelen van concrete instrumenten die oplossingen bieden.

De waarden en visie van klanten bepalen onze missie. En omdat goede service voorop staat, betekent dat gebruiksvriendelijke software die doet wat je verwacht en zelfs leuk is om in te zetten. Een antwoord op de vraag naar service die jouw klanten het gevoel geeft dat er meer tijd is voor persoonlijke aandacht en ervoor zorgt dat niets aan het toeval wordt overgelaten.

Dat kan alleen met een team dat nauw samenwerkt en hetzelfde doel voor ogen heeft. Designers die altijd de puntjes op de ‘i’ zetten, een support team dat bliksemsnel te hulp schiet wanneer nodig, planners en adviseurs die zorgen voor een moeiteloze overgang en engineers die alles op rolletjes laten verlopen.

Samen zijn wij er voor jou, de horecaondernemer die gastvrijheid voorop zet en gelooft dat moderne technologie het verschil kan maken.

Guestit IN CIJFERS​

0 +
Restaurants
0
DigiMenukaarten
+5- 0 %
Omzet
0 %
Productiviteit

Maak kennis met onze teams

Management team

alex@2x
Alex

Founder and business owner

Mijn visie en droom is om de horeca ondernemer bij te staan om aan de verwachting van zijn gasten te kunnen voldoen.

alexandra@2x
iva

Founder and business analyst

Mijn passie ligt bij het strategisch meedenken in de uitvoering. Het zorgen voor continuiteit is de belangrijkste pijler.

Service team

Kees
kees

operationeel directeur

Onze klanten tevreden en blij maken is mijn belangrijkste doel. Dit doe ik door snel te reageren en snel te schakelen naar het best mogelijke resultaat.

katerina@2x
Katerina

Support france market

Satisfaire nos clients est mon objectif principal.

emilia@2x
Emilia

support & menu designer

My goal is to keep improving my skills in menu engineering so that our customers benefit from the results.

daniel@2x
Daniel

Menu design coach

Daniel werkt in opdracht als coach en trainer op het gebied van vormgeving en design van de menukaarten van onze klanten.

marija@2x
marija

Product owner

Klanten tevreden houden en helpen waar nodig is mijn belangrijkste focus. Samen met  mijn collega’s streven we dagelijks naar een top resultaat.

jason@2x
Santos

service engineer

Mijn passie ligt bij de combinatie van techniek en horeca. Het leuke aan mijn functie is dat ik die twee werelden kan combineren. Ik ben pas klaar als alles perfect werkt!

icon@2x
PAUL

service engineer

Kwam binnen via Bart, onze planner. Inmiddels een vast onderdeel van ons centrale team.

richard@2x
richard

Netwerk engineer

Net als Paul voer ik met zorg en aandacht installaties uit op locatie. Daarin is geen muur te dik of afstand te ver. Het enige wat telt is het resultaat.

bart@2x
bart

planning

Mijn rol en verantwoordelijkheden liggen op het gebied van planning. Ik verzorg de planning vanaf het moment een klant met ons wil gaan starten.

didier@2x
didier

technisch support

Mijn verantwoordelijkheden liggen bij het technisch ondersteunen van klanten.

leon@2x
philip

service engineer

philip is een vaste ZZP kracht van Guestit. BV. Met zijn 10+ jaren ervaring weet hij iedere installatie tot een succes te brengen.

netwerkbeheer team

kay@2x
kay

netwerk genius

Een goed netwerk is een doordacht netwerk. Netwerkomgevingen zijn continue in beweging. Daarom is het des te belangrijker om het netwerk van onze klanten te blijven monitoren.

jeroen@2x
jeroen

firmware specialist

De juiste instellingen van de router, afstemmingen van Access Points op de omgeving hoort allemaal bij een professioneel en betrouwbaar netwerk. Dat blijft steeds een uitdaging.

development team

alex@2x
Alex

product owner

In mijn rol als product owner vertaal ik de zakelijke wensen naar een technische oplossing. Hierbij kijk ik zowel naar het belang voor de klant en het belang voor het bedrijf.

marko@2x
marko

head of development

My goal is to make our customers feel like they are using one seamless integrated product. I am always working on sharing my experience and knowhow with our partners and always keep learning from them.

charl@2x
Aleks

uix designer

I am involved for the UIX and the corporate design, look and feel from the early beginning of Guestit. My goal is always to have the best User Experience possible.

julia@2x
julija

.net specialist

Making great working software with a purpose is what makes me want to give my very best. The vision of the company adds value to our customers and that is making my work more important.

dobri@2x
David

Front end

As Frontend engineer I try to make our software as user friendly as possible. That way the user experience is amazing.

dice@2x
Martin

Full stack

I work for Guestit because I believe in their company values and strong believe and willingness to change the way people engage in restaurants. This all keeps me motivated to achieve the best.

ace@2x
Christian

Front end

React has developed to become the biggest platform in the world. React Native and ReactJS offers me the possibility to give our users options and speed that would never be possible otherwise.

madhuri@2x
Ivana

UIX Designer

As a UIX designer I am always finding the need in creating a great User Experience. Although the possibilities with the software are immense, I make it usable for every level of experience.

klanten succes team

edwin@2x
Didier

Succes Consultant

Didier heeft 15 jaar ervaring in de horeca. Voordat hij begon bij Guestit was hij manager bij een klant van ons. Daar heeft hij bijna een jaar op de vloer gewerkt met Guestit. Deze kennis zet hij nu in voor onze klanten.

ronald@2x
Viktor

Succes consultant

Gevestigd in Sittard waar ook onze showroom is leer ik iedere dag bij van de mensen op de vloer. Die kennis deel ik met mijn klanten en vertaal die naar resultaat.

ronald@2x
Marko

Succes consultant

Een investering moet rendement opleveren. Daarom formuleren we altijd eerst een doelstelling en gaan dan kijken naar de meest passende oplossing. Dat zorgt voor een samenwerking die voordelen kent van beide kanten.

han@2x
jeroen

Succes netwerk specialist

Jeroen is onze netwerk specialist.

financial team

tim@2x
Bram

accountant

Door heldere richtlijnen voor debiteuren en dicht op de cijfers te zitten realiseren behouden wij een gezonde organisatie die toekomst gericht is en weerbaar.

laurens@2x
laurens

fiscalist

Laurens is betrokken bij de organisatie als fiscalist. Heldere en goed omschreven protocols zorgen voor duidelijke structuren.

saskia@2x
Daniela

administration

Een goede administratie begint bij een goede registratie. Dagelijks worden alle inkomende en uitgaande kosten en baten verwerkt. Daardoor hebben we altijd inzicht in de status.

marketing & public relations

alexandra@2x
Oleksandra

head designer

Aleksandra is onze in huis designer en illustrator. Zij is verantwoordelijk voor de huisstijl en merkbeleving.

pieter@2x
pieter

blogs & news 

Pieter schrijft als freelancer artikelen en persberichten over de horeca in opdracht van Guestit. Een vaste kracht die weet wat de waarde is van het woord.

34@3x
fanny

online marketing

Fanny is verantwoordelijk voor de online marketing. Branding en leads werven via online campagnes op social media en Google.