Ontmoet onze fans!

Wij ondersteunen alle soorten horeca, van de all-you-can-eat Sushi of Tapas tot de restaurants bij hotels en internationale, keten restaurants maar ook bowlingbanen en wellness resorts.  Onze klanten kiezen voor ons vanwege de vele jaren ervaring, betrouwbaarheid en optimale ondersteuning tijdens de transitie naar de nieuwe werkomgeving.

Lees verder waarom toonaangevende horeca ondernemers gekozen hebben voor Guestit.

ASIAN & SUSHI

quote mark@2x

Vandaag werken al onze 14 restaurants met Guestit en staat ons gehele assortiment erop. Onze service en het contact met gasten is juist verbeterd tegen onze verwachtingen in. Doordat wij niet steeds bezig zijn met het opnemen van bestellingen kunnen we ons richten op persoonlijke aandacht, het snel uitserveren van bestellingen en bijvoorbeeld uitschenken van flessen wijn. Daar hadden we in het verleden nooit tijd voor.

quote mark@2x-spiegel
Video afspelen

BOWLING

Met name de recreatieve bowler wil graag snel geholpen worden. Heb je net zin in een drankje, is de bediening vlak daarvoor al langst geweest. Wij monteren Guestit permanent bij de bowlingbaan. De bezoeker kan middels een unieke code bestellen. De bestelling komt dan rechtstreeks op zijn eigen rekening. Bestelgemak 3.0,

Bowling - digitale menukaart
Powerzone bowlen
Bowling - tabletmenukaart
Franky's bowling
Bowling - digitale menukaart
Borchland - digitale menukaart
Video afspelen

A la Carte

quote mark@2x
De Winkel van Sinkel zorgt voor een unieke beleving, waar lekker eten, borrelen en uitgaan samenkomen met een continu variërend aanbod van activiteiten, muziek & dans. Tevens is Winkel van Sinkel een mooie locatie voor een receptie, bruiloft, feest of zakelijke bijeenkomst.
quote mark@2x-spiegel
A la carte - digitale menukaart
A la carte - TGI fridays
a la carte - tabletmenukaart
melissa-walker-horn-wcDru6t-aCg-unsplash-min
Steakhouse Asado - Digitale menukaart
Video afspelen
Video afspelen

Pizzeria & Italian

quote mark@2x

Isola Bella is een italiaans restaurant op Terschelling. Het restaurant biedt 250 zitplaatsen waarvan 120 binnen. In de zomer is het altijd erg druk.

quote mark@2x-spiegel
Pizza - Digitale menukaart
Pizza - digitaal menu
Pizza - Tabletmenukaart
Video afspelen

Tapas

De Pub and Churchill bestaat uit twee delen. The pub geeft met 120 speciale bieren, Engelse stijl meubilair, echte openhaard vuren en een besloten biertuin op ons terras, de echte smaak van Groot Brittannië. En bij Churchill’s All You Can Eat biedt een reis rond de wereld in 80 gerechten dankzij de populaire wereldkeuken.
streetfood
tapas
Video afspelen