Marktleider op het gebied van E-menukaarten

Guestit neemt de bestellingen op. Zodat jij je kan focussen op datgene wat het verschil maakt.
Lees verdeer waarom toonaangevende horeca ondernemers
gekozen hebben voor Guestit.

VERLAAG JE LOONKOSTEN

Bekroonde gebruiksvriendelijke software die er voor zorgt dat uw medewerkers zeer snel zijn ingewerkt. 

Bediening. Het is eenvoudiger dan u denkt. Laat uw bediening de Tabletmenukaart kort introduceren aan uw gasten. Vanaf dat moment lopen praktisch alle bestellingen rechtstreeks naar uw kassa, keuken en bar.

Kosten bediening per uur € 12,70
Kosten Guestit per uur € 3,75 (30 tafels)

Verbeter de service

Een tekort aan bedienend medewerkers is vandaag de dag een enorm probleem. Des te belangrijker is het om personeel te behouden en efficiënt in te zetten.

Door gasten zelf te laten bestellen met de Guestit menukaart heeft de bediening meer tijd om zich te richten op het verlenen van uitstekende service.

Percentage klachten zonder Guestit 6%
Percentage klachten met Guestit 2%

Verhoog je winst

Breek los van de standaard menukaart met productnaam en prijs. Met Guestit menukaarten laat je echt zien wat je aanbod is. Marge lopers meer aandacht? Zet ze in de schijnwerper!

Geef uw gasten het vertrouwen door uw aanbod zo goed mogelijk te presenteren. Dat is de basis van 10% meer winst of meer.

Gemiddelde besteding per gast € 45,00
Gemiddelde besteding met Guestit € 51,50

horeca menukaart

Integraties met top spelers

Guestit integreert naadloos met het kassasysteem waar u reeds aan gewend bent. Wij koppelen met alle belangrijke spelers op de Nederlandse markt. Op die manier bent u verzekerd van de beste resultaten.

Onze API sluit naadloos aan op de vele mogelijkheden van onze voorkeur partners. Iedere integratie is 100% gegarandeerd betrouwbaar en door en door getest.

Topklasse
Klantenservice

Met een beoordeling van 9,2 op 10 leveren wij service op het hoogste niveau. Wij geloven dat het succes van onze klanten, ons succes is. Als zij onbezorgd en vol vertrouwen kunnen bouwen aan hun toekomst dan zijn wij er om ze daarin te steunen.

Ons groeiende team staat aan uw zijde om u te helpen meer te halen uit uw menukaart. Met advies, service en support altijd en overal waar u het nodig heeft.

In huis ontwikkelde hardware en software
samengesmolten in digitale perfectie

Guestit Tablet Set. Past op iedere tafel, anti-vingerafdruk coating en prachtig design. Wij geloven dat software en hardware hand in hand gaan. Daarom is zowel onze software alsook de hardware in huis ontwikkeld. Hierdoor ontstaat een perfecte synergie tussen software en hardware die zorgt voor ongeevenaarde  betrouwbaarheid. 

core@2x

4GB Geheugen
voor soepele prestaties

tablet@2x

8 inch 1280×800 + Gorilla Glass
voor hagelscherpe visuals

wifi@2x

DUAL Band WIFI 2.4 Ghz en 5 Ghz
voor stabiele verbinding

battery@2x

5400 mAh batterij
voor 12+ uur werken

tablet perspective@2x