Over Bison Bowling

Bison Bowling is een combinatie van bowling en een steengrill restaurant. Met daarbij glow in the dark golf en een escape room. Een mooi concept wat goed loopt.

de uitdaging

Bison Bowling ging voorheen altijd met hendhelds bij de banen langs om bestellingen op te nemen. Maar het is als ober lastig om altijd in te kunnen schatten wat de behoefte van de gasten is. Er zijn natuurlijk altijd mensen die wat meer drinken tijdens een potje bowlen dan anderen. Wanneer de gasten wel een bittergarnituur of drankje zou willen bestellen maar er is even geen ober in de buurt dan loop je die omzet mis.

En papieren menukaart is wel outdated. We lezen niet meer. Mensen willen plaatjes zien.

quote mark@2x

Iedereen tot aan vijftig is zo gewend om alles zelf te doen en online. Alles gaat online: reizen kom je niet meer voor in een reisbureau, dat regel je online, Als je deurklinken wil bestellen ga je naar deurklinken.nl en een dag later wordt het geleverd. De nieuwe generatie is al helemaal zo, van het zelf doen. In dat soort tijden leven we en ik denk dat je daar niet onderuit kan. Je moet gewoon meedoen. De Tabletmenukaart speelt in op deze verandering en is een welkome aanvulling op de service die we bieden.

Om het helemaal te vervangen is bij ons eigenlijk niet de intentie. Het dient als ondersteuning van de crew en een stukje gastgerichtheid en service naar de mensen toe. De gast kan zijn eigen tempo bepalen. Ook zijn er natuurlijk altijd mensen die wat meer bier drinken dan het gemiddelde en als er dan net even geen ober of serveerster in de buurt is dan kunnen ze het zelf doen. Dat is dus een toegevoegde waarde en een service naar de gasten. Daarbij is het additionele omzet en daar ben ik blij mee.

Ik zou het aanraden voor vergelijkbare zaken. Zo’n papieren kaart, met alle respect: we lezen niet meer, we willen alleen nog maar plaatjes zien. En zien is bestellen he. Mensen bestellen ook makkelijker een speciaal biertje of gaan sneller overstag om iets anders te nemen dan ze altijd doen. Het is veel makkelijker, je ziet al plaatjes en wat je kan verwachten.

quote mark@2x-spiegel
winson pang portrait@2x

Frits van Dijk

Bison Bowling

de resultaten

Bison bowling gebruikt de Tabletmenukaart als aanvulling op het personeel. Dit heeft al verschillende voordelen met zich meegebracht;

  1. Omzetstijging
  2. Mensen vinden het leuk om zelf
  3. bestellingen te doen
  4. Een visueel overzicht van ons aanbod
  5. Lopen geen bestellingen meer mis
0
Vestigingen
0
Banen
0
bezoekers/dag
0
Orders/dag
Bowling - digitale menukaart
Powerzone bowlen
Bowling - tabletmenukaart
Franky's bowling
Bowling - digitale menukaart
Borchland - digitale menukaart
Video afspelen