Over The Pub and Churchill

The Pub and Churchill bestaat uit twee delen. The pub geeft met 120 speciale bieren, Engelse stijl meubilair, echte openhaard vuren en een besloten biertuin op ons terras, de echte smaak van Groot Brittannië. En bij Churchill’s All You Can Eat biedt een reis rond de wereld in 80 gerechten dankzij de populaire wereldkeuken.

de uitdaging

Werken met bestelformulieren zou te duur zijn vanwege de bewerkelijkheid. Bovendien konden wij erg moeilijk aan betaalbaar personeel komen voor de bediening. Wij wilde de volgende zaken aanpakken: 

  1. Derving door fouten
  2. Wachten
  3. Hoge loonkosten
  4. Bewerkelijk
  5. Slechte service
quote mark@2x

De eerste reactie die je misschien verwacht op dit product is dat het in principe onpersoonlijk is. Maar als je er goed over nadenkt en je ziet het werken en hebt de ervaring ermee, dan weet je juist dat het product misschien niet persoonlijk is, maar jij wel veel persoonlijker kan worden naar je klanten. Je hebt veel meer tijd voor je klanten. Het werken verandert, je hebt weer tijd voor waarom je de horeca doet, tijd voor de mensen. Het wordt leuker.

Als je de Tabletmenukaart nu bij ons weghaalt, zou hetzelfde zijn als het ontslaan van een directeur. Dat kan niet. Het is zo’n belangrijk personeelslid van ons geworden. Het is ook niet 1 personeelslid, het zijn er meerdere in ons bedrijf. Ik zou niet meer zonder willen en kunnen.

Vanuit het personeel heb ik geen enkele negatieve reactie. Het klinkt heel raar maar het is gewoon als een nieuwe collega die algemeen geaccepteerd wordt. En het werkt gewoon ontzettend eenvoudig en goed. De enige mensen die het opvalt zijn nieuwe gasten, die merken het soms eens op en stellen er vragen over. Maar zijn uiteindelijk vaak enthousiast. Wij zijn er erg tevreden over!

quote mark@2x-spiegel
winson pang portrait@2x

Steve Keppe

Eigenaar

de resultaten

De resultaten zijn erg goed. Onze loonkosten liggen op 27% van de omzet. De gemiddelde besteding is € 37,- en wij krijgen 4,7 sterren van de 5 op Facebook.  

0
Vestigingen
0
Menukaarten
0
gasten/dag
0
Orders/dag
Tapas - Digitale menukaart
Villa Tapas - Digitale menukaart
Tapas - digitaal menu
Grill-ig Tapas - digitale menukaart
Tapas - Tabletmenukaart
Amigo tapas restaurant - digitale menukaart